Három Fogyókúra Mítoszok, Hogy Nem szabad Hinni

Amikor a fogyókúra, fogyás, elég egy kicsit ellentmondásos információ. Néha nehéz eldönteni, hogy mi igaz, mi nem. Három közös mítoszok, hogy nem szabad elhinni, ha a diéta. Megtanulják az igazságot arról, hogy ezek a fogyókúra mítoszok.

fogyás mítoszokMítosz: Ha enni este, az étel pedig kövér.

Ez általános fogyókúra tanácsok egy ideje. A szabály lehet, hogy nem eszik egyáltalán után este 8-vagy valami hasonló. Az ok, hogy ez egy mítosz, mert az étel a szervezet nem tudja mennyi az idő. A test nem emészthető élelmiszer másképp után este 8-tovább, mint reggel.

Ha túl sokat eszel ételt, amit nap, tárolja a zsírt. Ha eszik, késő este, de ez még mindig része a diéta, teljesen elfogadható, ha eszik, akkor is. Az oka, hogy ezt általában nem adott tanácsot, mert a legtöbb ember már megette a kaját kell nekik a késő esti órákban. Ez az étel tipikusan az extra étel tetején a diéta, hogy az ember nem kell.

Mítosz: az Alacsony zsírtartalmú élelmiszerek segít a fogyásban.

Miközben szándékosan ételek rendkívül magas zsír lesz hozzá font, valamint az alacsonyabb zsírtartalmú élelmiszerek segíts, sok élelmiszerek, amelyek az úgynevezett alacsony zsírtartalmú elég sok kalóriát. Figyelned kell a kalória, cukor bevitel is. Ne essen abba a csapdába, hogy az evés az alacsony zsírtartalmú élelmiszerek, valamint hiszem, hogy nem kapnak egy kövér, mert ez egyszerűen nem igaz.

Mítosz: a Baleset étrend segít a fogyásban.

Bizonyos szempontból ez a mítosz igaz. Fog fogyni. De ez a súly nagy része víz. Baleset diéta valójában nem éget le a zsír. A legtöbb csak néhány fájdalmas nap nem eszem, hogy nem a test minden jó.

Ha szeretnél egy diéta, ami működik is, meg kell adni a testmozgás, az egészséges táplálkozás hosszú távon szemben egy trükk, mint egy pár rövid nap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.