A Titok, a Vonzás Törvénye – A Hatalom a fogyás!

Hallottál már a film címe: A Titok? Megjelent 2006-ban, a film tárgyalt az elmélet a titok, a vonzás törvénye. A titok, a vonzás törvénye aktiválja a fejében -, be -, illetve ki a hozzáállás. Tudnád élni az életed, nem a beállítást a másik cél, de ha van egy remek hozzáállás, folyamatosan felhívni a nagy dolgokat, mint a fogyás, a jó kapcsolatok, a boldogság, móka, izgalom, több pénz. Ezeket a dolgokat lehet automatikusan levonni, mert a pozitív hozzáállás, az outlook az élet.

Oké, hogyan lehet létrehozni egy remek hozzáállás, mind a lélek, amely lehetővé teszi, hogy ezeket a jó dolgokat az életedbe? Hogyan lehet a titok, a vonzás törvénye viszont akkor egy citromfa, hogy a pozitív ember tudja, hogy lehet? Nézzünk öt napi dolog, amit tehetünk, hogy segítsen energiát a gondolatok, beadnia, a pozitív érzések, szélesíteni a hiedelmek, így lesz összhangban minden jó, amit akarsz.

Először is, légy boldog azzal, ahol most vagy.

Ha szeretné használni a titok, a vonzás törvénye, hogy javítsa az életét, el kell engedned a rossz érzéseket, hogy talán létezik, a jelenlegi helyzet. Miért? Nos, ha elsősorban a negatív az életet, még több negatív körülmények között, mert ez az, amit üzembe az energiát érzés. Amikor elfogadjuk, hogy hol vagy most koncentrálj a pozitív aspektusa, hogy a jelenlegi valóság, akkor minél több pozitív események az életedbe. Hiszem! Kell, hogy legyen valami pozitív aspektusa, hogy az élete most, hogy akkor örülni!

Második, koncentrálni a kívánt irányba menni. Ahogy a gondolkodás létrehozása felé vezető úton az eredményt akarnak. Amire összpontosítasz, hogy fog még, hogy ez jó, vagy rossz, attól függően, hogy a gondolatok. Szóval, ez legyen a cél, hogy összpontosítani, amit akarsz. Mielőtt pletyka, vagy panaszkodnak, kérdezd meg magadtól, ha nagyon akarod, hogy a negativitás az életben. Ha nem, koncentrálj valami pozitív.

Harmadik, képzeld el, mi az eredménye, amit akarsz lenne, mintha.

Amikor aktiválása a titok, a vonzás törvénye, hogyan érzi magát, mit akar vonzani, az az igazi varázslat! Mit gondolsz, az elvárásoknak, hiedelmek is fontos, de az igazi varázslat, ami mozog a gondolatot, hogy az érzések a rengeteg, szerelem, siker, stb. Kényeztesse magát a fantáziák, milyen lenne,,,, vagy, hogy mi az, amire vágysz. Fantáziálni naponta, hogy a helyes irányba, igazából hogy mit akar.

Negyedik, tényleg elhiszed, hogy amit te akarsz, az lehet. Ez egy időpocsékolás, képzelje el, hogy, mit csinál, vagy hogy van valami, de belül, a lelked mélyén hiszem, soha nem fogsz elérni. Emberek! Azt mondják, hogy a külvilág felé, amit akarnak, a képek az, hogy a tükör, a gyakorlatban a titok, a vonzás törvénye a szót, de mélyen belül az egyéni beszélni, azt mondja, hogy soha nem fognak igazán elérni, hogy mi az, hogy a vágy. Ügyeljen, hogy a saját beszélni, azt mondja, hogy ha lehet, legyen az vagy, akkor én is!

Végül, kifejezni érzéseit, a hála, legalább tizenöt perc egy nap. Hálásnak lenni teszi, hogy összhangban van a jó dolgokat, amire vágysz: fogyás, a rockin’ test, a boldogság, a jó egészség, siker, bőség. Nem kell ezt minden nap. Vidd el a meghajtó idő átgondolni a dolgokat az életedben, vagy hálás. Hagyd, hogy átjárjon. Légy hálás az áldásokat, amiket várjuk, hogy az átvevő: új, új kapcsolatok, lehetőségek, valamint az élet általában.

A titok, a vonzás törvénye működik az életedben, hogy tudod-e vagy sem. Hiszem, érzem, rossz érzéseit, akkor minél több azonos. Kapcsolja körül pedig egy egész új világ jön be a képbe. Úgy beszélt általánosságokban ebben a rövid cikkben, de sokkal több a témában a honlapomon. Ha elkezdtek a fogyás csata, ez az egyik első helyen kezdeni. Meg kell adni a jogot gondolkodik, vagy ha lesz legyőzni, még mielőtt elkezdted. http://fogyasmozgas.info

Franz pedig Hilga nagyon szenvedélyes egészséges étkezési szokásokat! Voltak, ahol a legtöbb ember van manapság: választott feldolgozott élelmiszerek, figyelmen kívül hagyva minden egészséges ételeket kell enni. Egy napon valóság! A fáradtság, túlsúly, csak felháborodott, hogy úgy néztek ki, s úgy érezte, egy változás. Franz vizsgálták, hogy milyen ételt gyakorlat hatással van a testre, a táplálkozás tanúsító, de ő nem nézett vissza. Tíz éve beszélt, egészséges táplálkozási szokások, hogy bárki, aki meghallgat.

Élő teljes munkaidőben a RV ad nekik a lehetőséget, hogy másokkal is szerte az országban. Létrehoztak egy honlapot, hogy a tudás megosztása nem csak RVing, hanem optimális táplálkozás, jobb egészség, illetve a tartós fogyás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.